Servicii instalare sisteme supraveghere, securitate si alarma

nekos.ro

Servicii instalare sisteme supraveghere, securitate si alarma

Realitatea cotidiana releva o deteriorare a climatului social, ce are ca efect direct cresterea gradului de insecuritate la nivel persoanal/individual.
O abordare a securitatii din perspectiva lui Maslow releva ca nevoile de securitate, respectiv siguranta in fata unor pericole, se afla pe al doilea palier dupa nevoile elementare biologice (fiziologice) ale fiecarui individ.

Pe acest fond, credem ca pentru rezolvarea acestei nevoi primare, rolul si importanta unor societati private de securitate care sa fie la indemana persoanei in orice moment si sa fie capabile sa asigure servicii profesioniste este tot mai evidenta si resimtita la nivelul societatii.

De asemenea, intr-o perioada in care majoritatea detinem o multitudine de bunuri (locuinte personale, autoturisme, spatii in care desfasuram activitati de business, case de vacanta etc) nevoia de a le proteja (prin intermediul unor sisteme antiefractieantiincendiustingere incendiu) este stringenta.

Din acest motiv, echipa noastra ce actioneaza sub deviza „NEC PLUS ULTRA” este pregatita sa creeze si sa va ofere solutii de securitate adaptate nevoilor dumneavoastra, optiunilor personale si bugetelor alocate.

Un aspect important in activitatea noastra este acela al mentinerii unui contact permanent cu importatorii in Romania si producatorii echipamentelor utilizate (supraveghere video – JVC, GRUNDIG, SAMSUNG, CNB, MOBOTIX etc; sisteme de alarmare – PARADOX, DSC, TEXECOM, JABLOTRON; detectie si stingere incendii – COOPER, UNIPOS; videointerfonie – ELECTRA; automatizari porti – NICE) pentru a va putea oferi produse de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.

Totodata detinem autorizarile si pregatirea necesara derularii impreuna cu partenerii nostri a unor lucrari electrice complexe, („curenti tari si slabi”) pentru a reduce eforturile dumneavoastra in misiunea de coordonare si sincronizare a echipelor de specialisti in momentul in care derulati proiecte de constructie/amenajare a unor cladiri.

nekos.ro

Contacteaza-ne

    Trimite o solicitare si vom reveni
    Top