Sisteme supraveghere video, sisteme camere video

nekos.ro

Supraveghere Video

Proiectam si instalam sisteme de supraveghere video cu echipamente furnizate de lideri mondiali ai domeniului (HIKVISION, DAHUA, AXIS, UNV, BOSCH, MOBOTIX etc). Totodata, pentru bugete restranse instalam si sisteme video cu un grad ridicat de fiabilitate ale unor producatori mai putin consacrati. Nu recurgem la solutii prestabilite ci acordam atentie in proiectarea fiecarui sistem de supraveghere video in functie de particularitatile acestuia.

Camere video digitale / IP

Calitatea imaginilor oferite de aceste camere si sisteme, mai ales pe timp de zi, este net superioara celor analogice. Astfel, acestea au fost/sunt vizate in special de catre clientii ce doresc sa obtina detalii importante de pe imaginile stocate (identificarea persoanelor, a numerelor de inmatriculare etc). Desi pretul acestor echipamente este mai ridicat decat al celor analogice, tot mai multi clienti achizitioneaza de la inceput sisteme IP, pentru a nu fi nevoiti ulterior sa le imbunatateasca pe cele analogice.

Solutii de vizualizare si stocare

In cazul unor sistemelor video ce au drept scop monitorizarea unor activitati ce se desfasoara in spatiile personale (supravegherea copiilor, animale de casa, etc) imaginile pot fi vizualizate prin internet.

Stocarea imaginilor atat in cazul sistemelor de supraveghere analogice cat si IP se realizeaza cu echipamente dedicate, Digital Video Recorder (DVR), respectiv Network Video Recorder (NVR) ce ofera posibiliatea conectarii unor echipamente auxiliare: senzori, sirene, monitoare LCD, monitoare TV, etc. Astfel, in functie de solutie pot fi stocate imagini pentru intervale de timp cuprinse intre cateva zeci de zile pana la cateva luni.

Sisteme-supraveghere-video-sisteme-camere-video
Sisteme supraveghere video, sisteme camere video 2
nekos.ro

Contacteaza-ne

    Trimite o solicitare si vom reveni
    Top